Ons verhaal 

We leveren jullie drank in glazen flessen,
samen met lokale producten bij je thuis,
in Hoeilaart, Overijse, Huldenberg en Tervuren!

Wie zijn we?  

We zijn Tim & Bea, een familie uit Hoeilaart (VL-Brabant) met 2 kinderen, Leander en Enya. We hebben Flex-Delivery opgestart vanuit onze garage in 2016. Vandaag zijn we uitgegroed tot een team van jonge gepassioneerde medewerkers, die zich dagelijks met de glimlach inzetten voor al onze klanten.

Onze visie  

We creëren verandering en zorgen ervoor dat je boodschappen voortaan ecologischer en comfortabeler kunnen gebeuren!

De voordelen? 

Geen plastic flessen, geen afval meer van plastic verpakking, gratis aan huis levering en niet meer zelf sleuren of in- en uitladen van drank pakken. Verder kunnen lokale producten aan de drank levering worden toegevoegd, in onze herbruikbare tassen. Dit alles aan scherpe prijzen! Dit zijn de producten en de dienstverlening, dat families al geruime tijd op wachten en daarom is er een sterke interesse!

Na verschillende families gesproken te hebben, werd het duidelijk dat het toenemende plastic afval een echt probleem vormt. Zo hebben we het idee opgevat om ons 1ste concept te pivoteren, waarbij we voeding van lokale winkels aan huis leverden en de melkboer ronde te innoveren. Wij leren het verbruik van onze klanten en stellen een volgende levering voor, wanneer ze iets nodig hebben, zo hoeft men niet steeds opnieuw te bestellen en valt men niet zonder voorraad. Dit alles door gebruik te maken van 100% elektrische voertuigen uit zorg voor onze leefomgeving.

Zo hebben we met alle families samen honder duizenden plastic flessen vermeden in enkele dorpen, een waar succes!

Tot binnenkort!

Tim & Bea